vineri, 28 august 2015

Alimentatorul pentru laptop Asus, cateva informatii utile

Un alimentator pentru laptop Asus este unul performant, insa performantele sale depind mult si de cata grija ai de acesta. De aceea, trebuie sa respecti instructiunile de utilizare inscrise pe cutie.
Din ce este confectionat un alimentator de laptop Asus

Alimentatorul pentru laptop Asus este unul rezistent, avand o durata de viata destul de lunga, in comparatie cu alte marci prezente pe piata.

Un alimentator pentru laptop este format din cablul de alimentare si dintr-un adaptor, practic acea parte care seamana cu o caramida.

ASUS Logo.svg
Sigla Asus, Sursa foto: Wikipedia.org

Un incarcator de laptop Asus nou, ca si orice alt tip de incarcator, poate fi cumparat din magazinele de specialitate, dar poate fi achizionat si de la magazinele online. Incarcatorul de laptop Asus nou are si o perioada de garantie, care de obicei este de doi ani de zile.
Pretul unui incarcator de laptop Asus difera, in functie de vechime
Un alimentator de laptop Asus costa undeva intre 180 si 200 de lei, daca este nou, dar poti sa il cumperi mai ieftin,  la mana a doua.
Alimentator de laptop Asus

Ca sa tina cat mai mult timp, trebuie sa respecti niste conditii de mediu optime pentru acesta. Ai grija ca firul unui alimentator de laptop Asus sa stea bine intins. Totodata, nu depozita obiecte ascutite sau foarte grele pe acesta, caci se poate strica.
Compania Asus este una dintre cele mai importante jucatoare de pe piata in domeniul producerii de laptop-uri dar si de componente pentru acestea.

Ultrabook Asus, sursa foto: Wikipedia.org


Cel mai des la un incarcator de laptop Asus se strica mufa care alimenteaza laptopul cu energie electrica. De aceea, trebuie sa ai grija ca aceasta sa stea totdeauna bine intinsa, sa nu stea lipita de un perete sau indoita. Este important sa ai grija la acest aspect in legatura cu laptopul tau Asus. Acest lucru este, de fapt, valabil pentru orice marca de laptopuri. Indiferent ca ai un HP, un laptop Acer sau un laptop Toshiba ori unul fabricat de Apple, trebuie sa ai mare grija cum tii incarcatorul, ca acesta sa stea bine intins, sa nu se sifoneze firul acestuia. Oricum, de la an la an aceste alimentatoare sunt imbunatatite.

Un comentariu:

  1. Eu am gasit un alimentator pentru un laptop asus pe acumulator shop la un pret foarte bun. Va multumesc mult pentru sugestii.

    RăspundețiȘtergere