miercuri, 19 noiembrie 2014

Chiriile apartamentelor noi din Iasi

Ca mai toti studentii veniti din alte locuri, cei care studiaza la facultatile din Iasi sunt nevoiti sa locuiasca in caminele studentesti, in gazda sau sa plateasca putin mai mult pentru chiriile apartamentelor noi din Iasi.         
Bineinteles, confortul si libertatea justifica preturile mai mari si chiar si asa, chiriile in Iasi se mentin in niste limite de bun simt ca valoare, comparativ cu pretul apartamentelor.

          Astfel, proprietarii care fac un credit pentru achizitionarea unei locuinte noi o pot inchiria pentru a plati rata. Cei mai multi dintre acestia nu se inghesuie sa investeasca in garsoniere, motiv pentru care apartamentele cu doua si cu trei camera sunt mai usor de gasit pentru inchiriat.

          Studentii carei vor sa locuiasca in astfel de spatii isi gasesc adesea, in randul prietenilor, persoane care nu isi pot permite chiria unei garsoniere si care totusi nu se multumesc nici cu conditiile din camin.
Iata care este grila de preturi pentru chiriile apartamentelor din Iasi:

Apartamente pentru vanzare sau inchiriere
sursa foto: wikipedia

                                     Garsonierele

          Tarifele lunare percepute de catre proprietari pentru inchirierea garsonierelor siapartamentelor din Iasi sunt similare celor din Bucuresti. Capitala est doar o idee mai costisitoare, insa conditiile de locuit nu se aseamana deloc.

          In vreme ce in Bucuresti nu poti gasi o garsoniera curata, mobilata si utilata sub 220 – 240 de euro, iar cele mai ieftine, care pleaca de la 120 – 140 de euro fie nu sunt mobilate si utilate, fie sunt situate in zone foarte rau famate sau in suburbii, fie arata foarte rau.

Exemple de apartamente decorate cat mai elegant
sursa foto: wikipedia

          Apartamentele


          La apartamentele cu doua camere situatia este mai echilibrata. Atat in Iasi, cat si in Bucuresti poti gasi chirii de apartamente noi cuprinse intre 250 si 400 de euro, in zone bune si care ofera toate conditiile pentru viitorii locatari. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu