marți, 25 martie 2014

Cele mai bune spatii pentru birouri de inchiriat: iata cum sa le alegi!

Ofertele de spatii pentru birouri de inchiriat sunt atat de numeroase, incat nu stii ce varianta este mai avantajoasa pentru tine? Tine cont de cateva avantaje esentiale de care este bine sa beneficiezi, astfel incat afacerea ta sa prospere cu rapiditate!

Alegerea celor mai bune spatii pentru birouri de inchiriat nu doar ca determina masura in care iti vei desfasura activitatea cu eficienta, ci si confortul de care se vor bucura potentialii tai clienti, atunci cand stabiliti o intalnire de business. Sa stii de la inceput ce cauti cu adevarat de la biroul pe care il vei inchiria inseamna ca investitita ta se va dovedi a fi extrem de profitabila pe termen lung.

Alegere spatii pentru birouri de inchiriat: accesibilitatea

Inainte de toate, asigura-te ca pozitionarea spatiilor pentru birourile de inchiriat iti permite sa fii aproape de potentialii tai clienti (vei constata cu surprindere cat de importanta este proximitatea spatiala in afaceri), departe de competitorii tai directi si accesibila viitorilor tai angajati.

Alegere spatii pentru birouri de inchiriat: spatialitatea

Nu inchiria spatii de birouri prea mari sau prea mici in raport cu necesitatile tale. Gandeste-te cati angajati intentionezi sa recrutezi si aloca maximum 23 de metri patrati spatiu util pentru fiecare birou de 3-5 persoane.

Alegere spatii pentru birouri de inchiriat: bugetarea

O formula recomandata de specialisti pentru stabilirea pretului pe care ti-l poti permite atunci cand vrei sa alegi unul dintre numeroasele spatii pentru birouri de inchiriat de pe piata este urmatoarea: costul chiriei trebuie sa constituie circa 4%-5% din costurile operationale totale.

Alegere spatii pentru birouri de inchiriat: durata contractului


Intereseaza-te care este perioada contractuala de inchierere a spatiilor de birouri vizate, astfel incat sa beneficiezi de o stabilitate atat de necesara in afacerea ta. Propune-ti sa semnezi un contract de inchiriere pe o perioada de minimum 3 ani!